Columns. Voer voor discussie

Een visionair in jouw vakgebied, maar geen taalvirtuoos? Je hebt een vaste column in een blad, maar mist keer op keer de deadline ‘omdat je geen inspiratie hebt’? Contentbureau.nl schrijft columns op recept. Jij levert de ingrediënten, wij het gerecht. Oftewel: een pittige column waarmee je de eetlust opwekt bij de mensen die voor jou belangrijk zijn.

Tuurlijk, we hebben jarenlange ervaring met columns schrijven. En dat over allerlei onderwerpen en voor de gekste doelgroepen. Alleen, dat zeggen er meer. Laat je column door Contentbureau.nl schrijven en je hebt een tekst die raakt. Door de humorvolle insteek, een spitsvondige taalgrap of juist een grondige analyse van het onderwerp. Wees niet bang: wij verzinnen wel wat. Wil je overigens zelf leren hoe een column te schrijven? Ook dat kan. We geven regelmatig workshops columns schrijven.

Lees ook onze blogpost: ‘Hoe schrijf je een column? Drie tips’ >>

Niet overtuigd? Laat ons dan gratis een proefcolumn voor je schrijven. Stuur ons hiervoor een mail of bel 030 – 208 00 59 en bepaal zelf of we te veel hebben gezegd.