Persberichten. Waar je op valt

Een aloud middel om bedrijfsnieuws in de media te krijgen is het persbericht. Wij geloven in de kracht van dit medium, mits de tekst hierin is aangepast op wat journalisten zoeken. Soms zijn dat korte stukjes content die ze direct kunnen doorplaatsen. Anderen willen liever een diepgaand verhaal met focus op het nieuws. Voor beide vormen – en alles ertussenin – kun je bij Contentbureau.nl terecht.

Wij hebben veel ervaring opgedaan als onderdeel van een pr-bureau. Het schrijven van een persbericht is voor ons een eitje. Het gaat er echter om dat we voor jou een tekst schrijven die opvalt in de mailbox van de drukke journalist. Zo creatief zijn we dan wel weer. Als je wilt, maken we hem nog op als een social media-release ook, oftewel geplaatst op een webpagina en voorzien van video, foto’s en achtergrondmateriaal.

Lees ook onze blogpost: ‘Hoe schrijf je een persbericht? Drie tips’ >>

Benieuwd naar de mogelijkheden van een persbericht? Het nieuws halen met nieuws uit jouw organisatie? Neem contact met ons op via info@contentbureau.nl of 030 – 208 00 59 en vraag naar de mogelijkheden.