Social Media. Groot gelike

Content voor social media is en blijft een uitdaging. Wat voor content scoort op Twitter, maar niet op Facebook? Hoe maken we optimaal gebruik van onze LinkedIn-profielen en -bedrijfspagina? En moeten we niet iets met Pinterest? Contentbureau.nl weet op socialmedia-vlak van de Hootsuite en de rand.

Welke thema’s zijn voor jou belangrijk? Hoeveel tijd wil je erin steken? Wat zijn je doelstellingen? Wij houden het simpel, omdat we weten wat scoort. Met een gestructureerde contentkalender weet je altijd wanneer we wat gaan plaatsen. Met Contentbureau.nl als je socialmedia-partner ben je voorzien van een Facebook-, Twitter-, LinkedIn-, Instagram- of Pinterest-account dat altijd up-to-date is, razend interessant blijft, volop interactiviteit biedt en waard is om te volgen.

Lees ook onze blogpost: ‘Wat oma je leert over social media: vijf tips’
En bekijk zelf wat wij op Twitter doen voor Honeywell en Gigaset pro.

Check ook onze eigen Facebook-pagina en ons Twitter-account. Liken en volgen is overigens niet verboden. Ook ondersteuning op social media nodig? Stuur ons dan een bericht via deze media. Uiteraard kun je ook gewoon ‘ouderwets’ mailen of bellen (030 – 208 00 59).