Websites. Everybody’s gone surfin’

Het begrip website is breed, dat weten wij ook. Maar omdat we er bij Contentbureau.nl niet graag omheen draaien, zeggen we het maar meteen: voor alles rondom je website heb je aan ons best een goede. Dat betekent dat we – samen met onze partners in internet en grafisch ontwerp – jouw nieuwe website ‘from scratch’ bouwen. Met een strak design, intuïtief in gebruik en optimaal vindbaar voor Google en consorten.

Lees ook onze blogpost: ‘Schrijven voor de overheid: 5 uitgangspunten voor elke webtekst’ >>

Als Contentbureau.nl zorgen we er verder voor dat je site na oplevering niet stilstaat. Actuele en relevante content is essentieel voor bezoekers en Google. Wij zijn jouw spreekwoordelijke internetredactie. We zorgen voor actuele, ludieke en zo mogelijk interactieve content. En plaatsen die zo je wilt ook direct in je CMS – de meeste systemen kennen voor ons geen geheimen meer.

Liever aan de slag met je bestaande site? Met onze gratis contentscan zie je in één oogopslag waar er voor jou kansen liggen. Wij helpen je die verbeterpunten aan te pakken – van een slimmere menustructuur tot prettig leesbare webteksten. Wat je websitewensen ook zijn, Contentbureau.nl zit voor je klaar op info@contentbureau.nl en 030 – 208 00 59.